Detalii produs


Bec xenon D2R Philips Vision - 85126VI 85V, 35W

Bec xenon D2R Philips Vision - 85126VI 85V, 35W
Pret cu Tva: 209 RON
Stoc epuizat
 • Bec xenon D2R Philips Vision - 85126VI 85V, 35W

  Temperatura: 4400k

   

  Alegerea producatorilor de masini

   

  Timp de 100 de ani, Philips s-a aflat in fruntea industriei de iluminare auto, prezentand inovatii tehnologice care au devenit dotari standard la automobilele moderne. Astazi, una din doua masini din Europa si una din trei masini din lume este echipata cu elemente de iluminare de la Philips

   

   

  Lampi auto premiate

   

  Lampile noastre sunt premiate adesea de expertii auto

   

  Sticla de cuart de inalta calitate

   

  Sticla de cuart UV este mai puternica decat sticla calita, fiind foarte rezistenta la temperaturi extreme si vibratii, ceea ce elimina riscul de explozie. Lampile din sticla de cuart de la Philips (filament 2 650º C si sticla 800º C) pot rezista socurilor termice severe. Avand capacitatea de presiune crescuta in interiorul lampii, sticla de cuart UV poate produce o lumina mai puternica.

   

   

  Rezistenta la umiditate

   

  Numai un bec fabricat din sticla de cuart (filament 2650°c, sticla 800°c) poate rezista la socuri termice: daca o picatura de apa rece atinge becul fierbinte, ceea ce se poate intampla atunci cand conduceti prin apa cu un far spart.

   

   

  Rezistent la radiatii UV

   

  Tehnologia speciala de acoperire impotriva radiatiilor UV de la Philips protejeaza farurile impotriva radiatiilor ultraviolete daunatoare, ceea ce face ca sticla cu cuart si invelis UV de la Philips sa fie perfecta pentru toate conditiile de condus, asigurand longevitatea farurilor.


  Garantie 12 luni
  Pretul este pe bucata
 • Numar articol
  577060